Opakowania na artykuły spożywcze
![yanko-artykuly-spozywcze-slodycze opakowania na cukierki, lizaki](https://yanko.com.pl/wp-content/uploads/2019/03/yanko-artykuly-spozywcze-slodycze.jpg)
Słodycze (cukierki, batony)
Opakowania na słodycze stanowią zróżnicowaną grupę. W zależności od właściwości, które powinny spełniać, możemy zaproponować produkty zarówno do pakowania batonów, ciasteczek jak i cukierków.
![yanko-artykuly-spozywcze-nabial](https://yanko.com.pl/wp-content/uploads/2019/06/yanko-artykuly-spozywcze-nabial.jpg)
Nabiał
Zasadniczą wadą serów twarogowych jest ich krótka, bo zaledwie kilkudniowa, trwałość. Przyczyn tego należy upatrywać z jednej strony w składzie produktu, który stanowi doskonałą pożywkę dla mikroorganizmów…
![yanko-artykuly-spozywcze-piekarnictwo wyroby piekarnicze](https://yanko.com.pl/wp-content/uploads/2019/06/yanko-artykuly-spozywcze-piekarnictwo.jpg)
Piekarnictwo
Wyroby piekarnicze to jeden z podstawowych produktów niepodzielnie królujących w każdej kuchni. Świeże bułki, chleb, drożdżówki i wiele innych wyrobów piekarniczych mają wyjątkowy smak i zapach, a najlepiej smakują gdy są świeże.
![yanko-artykuly-spozywcze-przekaski](https://yanko.com.pl/wp-content/uploads/2019/06/yanko-artykuly-spozywcze-przekaski.jpg)
Przekąski
Wiele osób nie wyobraża sobie życia bez słonych przekąsek między głównymi posiłkami. Nasza firma od wielu lat zajmuje się produkcją opakowań na tego typu produkty.
![yanko-artykuly-spozywcze-produkty-zbozowe](https://yanko.com.pl/wp-content/uploads/2019/06/yanko-artykuly-spozywcze-produkty-zbozowe.jpg)
Produkty zbożowe (makarony, kasze, ryż itp.)
Makaron kasza czy ryż to jedene z podstawowych składników, jakich używamy w kuchni. Wykorzystujemy do zup, sosów, sałatek.
![yanko-artykuly-spozywcze-produkty-mrozone-400×400](https://yanko.com.pl/wp-content/uploads/2019/06/yanko-artykuly-spozywcze-produkty-mrozone-400x400-1.jpg)
Produkty mrożone
Mrożenie żywności to doskonały sposób na zaoszczędzenie czasu i pieniędzy oraz wydłużenie trwałości produktu. Nie każdy z nas znajduje codziennie czas na to, aby przygotowywać zdrowe posiłki ze świeżych produktów.
![yanko-artykuly-spozywcze-kawa woreczki flow-pack](https://yanko.com.pl/wp-content/uploads/2019/03/yanko-artykuly-spozywcze-kawa.jpg)
Kawa
Kawa, jest nieodłączną częścią codziennej rutyny i nadzieją na odrobinę przyjemności w zabieganym dniu. Żeby kawa przez długie tygodnie, a nawet miesiące zachowywała swoje właściwości, należy przechowywać ją w odpowiednim środowisku.
![yanko-artykuly-spozywcze-bakalieziarna](https://yanko.com.pl/wp-content/uploads/2019/06/yanko-artykuly-spozywcze-bakalieziarna.jpg)
Bakalie i ziarna
Bakalie to suszone owoce, nasiona, pestki i orzechy. Stanowią zdrową i wartościową przekąskę. Styl życia i żywienia ma ogromny wpływ na nasze zdrowie dlatego coraz częściej świadomie wybieramy produkty, które będą służyć naszemu zdrowiu.
![yanko-artykuly-spozywcze-ziola worek doypack](https://yanko.com.pl/wp-content/uploads/2019/03/yanko-artykuly-spozywcze-ziola.jpg)
Zioła i przyprawy
Nawet najprostsze do przyrządzenia dania nie smakowałby tak samo, gdyby nie dodano do nich przypraw. Są dodawane do potraw dla polepszenia ich walorów smakowych, zapachowych oraz wizualnych.
![yanko-artykuly-spozywcze-lody](https://yanko.com.pl/wp-content/uploads/2019/06/yanko-artykuly-spozywcze-lody.jpg)
Lody
Lody to idealny deser na upalne dni. W naturalny sposób orzeźwiają, mają przyjemny smak oraz konsystencję.
![yanko-artykuly-spozywcze-suplementydiety opakowania na słodycze](https://yanko.com.pl/wp-content/uploads/2019/06/yanko-artykuly-spozywcze-suplementydiety.jpg)
Suplementy diety, produkty ekologiczne
Produkty te zyskują każdego roku nowych zwolenników ponieważ coraz częściej w trosce o zdrowie sięgamy po produkty ekologiczne i suplementy diety z nadzieją, że usprawnią organizm, przyśpieszą leczenie lub poprawią wygląd.
![yanko-artykuly-spozywcze-daniagotowe](https://yanko.com.pl/wp-content/uploads/2019/06/yanko-artykuly-spozywcze-daniagotowe.jpg)
Dania gotowe
Dania gotowe zyskują na popularności miedzy innymi ze względu na wzrost liczby zapracowanych konsumentów, którym tego typu posiłki ułatwiają życie i są w porównaniu do dań restauracyjnych znacznie tańsze.